Cantera vann Trafikverkets upphandling avseende data/BIM samordning i Stockholm

Cantera vann Trafikverkets upphandling avseende data/BIM samordning i Stockholm. Avtalet löper över två år med option på fyra års förlängning och uppskattas vara värt ca 8 miljoner kronor. Uppdraget innefattar att som resurskonsult arbeta i Trafikverkets beställarorganisation som specialist teknik inom datasamordning/BIM, Uppdraget innebär att förstärka Trafikverket och deras projekt med digital projekthantering. Bland annat med stöd för arbetssätt, kravställning vid upphandlingar, kvalitetsarbete, administration och support rörande IT-verktyg.

– Vi är mycket glada över att vinna ytterligare en upphandling för Trafikverket. Detta är ett bevis på att Trafikverket är nöjda med vårt tidigare arbete och vill fortsätta vårt samarbete, säger Christian Larsson, VD Cantera.

Uppdraget inleds under april månad 2015.

Välkommen till Cantera!

Vilja att leverera kvalitativa IT-lösningar har alltid funnits hos oss sedan starten 1998.
Innebörden är enkel: Vi vill alltid ha goda relationer med våra kunder, därför strävar vi efter prisvärda kvalitetslösningar.

Vi erbjuder dig som kund IT-relaterade produkter och tjänster, och vi gör det genom en organisation som anpassar sig efter dina behov. Att vårt koncept är framgångsrikt ser vi på alla nya kunder som väljer att arbeta med oss.

Testa oss gärna!