Cantera vann upphandling för Trafikverket

Cantera vann Trafikverkets upphandling avseende datasamordning.

Cantera vann Trafikverkets upphandling avseende datasamordning.

Cantera vann Trafikverkets upphandling avseende datasamordning. Avtalet löper över två år med option på två års förlängning och uppskattas vara värt ca 4,5 miljoner kronor. Uppdraget innebär att förstärka Trafikverket och deras projekt med digital projekthantering. Bland annat med stöd för arbetssätt, kravställning vid upphandlingar, kvalitetsarbete, administration och support rörande IT-verktyg.

– Vi är mycket stolta över att få förtroendet att leverera till Trafikverket och detta är ytterligare ett bevis för att vårt långsiktiga arbete att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda och verksamhetsnära lösningar fungerar, säger Christian Larsson, VD Cantera.

Uppdraget inleds 1 september 2014.
– Vi startar redan nu i september, förklarar Christian Larsson som ser fram emot att få jobba med Canteras nya kund Trafikverket.

Välkommen till Cantera!

Vilja att leverera kvalitativa IT-lösningar har alltid funnits hos oss sedan starten 1998.
Innebörden är enkel: Vi vill alltid ha goda relationer med våra kunder, därför strävar vi efter prisvärda kvalitetslösningar.

Vi erbjuder dig som kund IT-relaterade produkter och tjänster, och vi gör det genom en organisation som anpassar sig efter dina behov. Att vårt koncept är framgångsrikt ser vi på alla nya kunder som väljer att arbeta med oss.

Testa oss gärna!